'Nog voor de wedstrijd begon, moest Lentezon puzzelen', zegt Maarten De Voeght Lentezon-coach.  'Eerder deze week moest Julien al afhaken omwille van ziekte. Het virus sloeg meteen goed toe, waardoor ook Pauwels en Naessens twijfelachtig waren.

Begin deze week werd ook duidelijk dat een terugkeer van Jannik Cools zeer onwaarschijnlijk is. Tot slot moest Van Ammel nog passen wegens een sterfgeval in de familie.

Lentezon begon aan de wedstrijd met 10, aangezien Schilders zich net na de aftrap onwel voelde. Dit gaf de kans aan Zandvliet om aan een rotvaart aan de partij te beginnen. In het openingskwartier waren de bezoekers duidelijk de betere ploeg.

Zij eisten het balbezit op en trachtten voor gevaar te zorgen met veel positiewissels. Pas na 20 minuten trok Lentezon het laken naar zich toe. Eerst miste Jasper Cools nog oog in oog met de bezoekende doelman de 1-0.

Op het half uur dook Dierckx alleen op voor de bezoekende doelman. Zijn lob miste het kader. In het laatste kwartier van de eerste helft voetbalde Lentezon een paar kansen bij elkaar. Even leek het erop alsof Zandvliet de storm had weerstaan, tot Schilder met een individuele actie Dierckx bediende (45' 1-0).

In de tweede helft nam Zandvliet de partij terug stevig in handen. Het gevaar kwam echter nog steeds van Lentezon. De bezoekende doelman loste een schijnbaar ongevaarlijke bal. Jasper Cools kreeg de rebound niet tegen de netten. Kamiel Schilders besloot in de herneming op de lat.

Op het uur sneed Zandvliet wel door de thuisdefensie. Met een puike redding stopte Snoeys de poging van Van Mirlo.

Naessens en Roes kwamen intussen de moegestreden Pauwels en De Bie vervangen. Een paar minuten later zette Roes op aangeven van Bodart Lentezon op weg naar de overwinning (83' 2-0). In de laatste minuut diepte Dierckx op aangeven van Roes de score nog verder uit (90', 3-0)." Verslag Maarten De Voeght / foto's Luc De Voeght (gsm) / Nnieuws.